Joustava arki

Neljän kerran kurssi järjestetään tiistaisin klo 17:30 – 19.00.

Koulutuspäivät: 31.3, 14.4, 21.4 ja 5.5.

Kurssi sinulle, joka haluat kehittää taitojasi ja saada lisää keinoja kohdata lapsesi tunteet arjen erilaisissa ja haastavissakin tilanteissa.

Kurssilla tutustumme oman kokemuksen kautta, toimien ja keskustellen Zones of regulation -menetelmään itse- ja tunnesäätelyn tukena. Zones of regulation -menetelmä on toimintaterapeutti Leah M. Kuypersin kehittämä ohjelma, jonka tavoitteena on auttaa lasta/vanhempaa tulemaan tietoiseksi ja tunnistamaan vireys- ja tunnetilansa tässä ja nyt, sekä säätelemään niitä omilla, testatuilla keinoillaan.

Toimintaterapia Tammistolla olemme useamman vuoden ajan käyttäneet tätää menetelmää onnistuneesti osana lasten toimintaterapiaa – Nyt on aika saattaa tämä menetelmä vanhempien käyttöön! Menetelmä soveltuu kaikille meistä, olimme sitten erityisen tavallisia tai tavallisen erityisiä.

  • Löydät keinoja tunnistaa ja ilmaista tunteita tilanteeseen sopivasti, itseä ja toista kunnioittaen
  • Opit uusia toiminta- ja ajatusmalleja haastaviin tilanteisiin
  • Toteutat näitä taitoja vanhemmuudessasi – lapsi oppii vuorovaikutuksessa ja aikuisen mallin avulla. Kun olet ensin itse käytännössä kokeillut menetelmää, voitte yhdessä aloittaa matkan kohti rauhallisempaa, joustavaa arkea.

Kurssin ohjaajana toimii toimintaterapeutti, mindfulness-ohjaaja CFM® Maikku Tammisto Toimintaterapia Tammisto 

Kurssille mahtuu kahdeksan osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä

Ajankohta

31.03.2020 -05.05.2020

Paikka

Toimintaterapia Tammisto, Itsenäisyydenkatu 17B 24, Tampere

Hinta

120€

Kohderyhmä

Perheille

Tulevat koulutukset Perheille

Tarjoamme koulutuksia sekä ammattilaisille että perheille. Alla on listattuna tulevat Perheille suunnatut koulutuksemme.

31.03.2020 -05.05.2020
Joustava arki
Perheille
Toimintaterapia Tammisto, Itsenäisyydenkatu 17B 24, Tampere